Vi sväller

tre_datorerVi har svällt. Det är inte någon utvidgning på individnivå orsakad av sommarvärmen, utan det handlar om tre praktikanter som blivit anställda. Joakim är nog redan bekant för er som studerat denna sajt lite ingående. Han har varit Hippies alldeles egen praktikant under våren och nu kommer han att arbeta här under sommaren till att börja med.

Magie och Johanna har mer hängt på Carnaby under praktiktiden, men nu har Magie trätt in i rollen som projektledare och Johanna har blivit projektadminstratör, så båda kommer då att jobba även med oss. Vilket vi förstås jublar över.

Sen har vi under en längre tid haft en wannabe som försökt ta sig in i arbetsgruppen genom att fixa kaffe, piffa med gardiner och skriva en och annan text. Så vi ger upp och välkomnar Marina som copy (och stylist).

Så vi går in i sommaren större, starkare och väldigt glada! Och önskar alla en härlig midsommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">